De fysio die bij u thuis komt!

Cursussen

Naast individuele begeleiding aan huis geef ik ook met veel enthousiasme groepslessen, cursussen en voorlichting. Zo start ik op maandag de week met seniorenfit, een groepsles in Schiedam-Zuid.

Vallen en de gevolgen ervan vormen een groot probleem dat ik graag wil aanpakken. Daarom verzorg ik zowel trainingen en presentaties voor senioren als voor zorgproffesionals, mantelzorgers en vrijwilligers.

Bent u enthousiast geworden of wilt u meer informatie? Bel me dan gerust 0638120459 of stuur een mail naar michelle@fietsendefysio.nl

Seniorenfit

Samen met andere senioren bewegen, aangepast aan uw eigen mogelijkheden? Dat kan! Met behulp van diverse materialen en oefenvormen trainen we op een leuke manier kracht, conditie en balans. Door het plezier in bewegen vliegt de tijd voorbij.

  • Maandag 11.00-11.45 uur
  • Jacobs Gasthuis. Burgemeester Knappertlaan 59, 3116 BC Schiedam
  • 5 euro per les. 20 euro per maand, afhankelijk van het aantal maandagen van de betreffende maand

Valpreventie

Valincidenten en de gevolgen ervan zijn de laatste tijd veel in het nieuws geweest en dat is niet voor niets. De cijfers liegen er niet om. Zo is gebleken dat één op de drie zelfstandig wonende 65plussers en 50 procent van de bewoners in een verzorgingshuis één of meerdere keren per jaar valt. Na een val is men vaak bang om opnieuw te vallen waardoor activiteiten vermeden worden. Doordat er minder bewogen wordt gaat de kracht en conditie steeds verder achteruit en neemt de kans om te vallen toe, een neerwaartse spiraal die ik graag samen met ouderen doorbreek!

Ik verzorg zowel trainingen en presentaties voor senioren als voor zorgprofessionals, mantelzorgers en vrijwilligers. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de 13 weken durende in-balans cursus maar ook aan rollator/fiets training of een veilig bewegen quiz in combinatie met bewegen op muziek.

Heeft u een vraag of wens op dit gebied? Ik denk graag met u mee. Bel me gerust 0638120459 of stuur een mail naar michelle@fietsendefysio.nl