De fysio die bij u thuis komt!

Geriatriefysiotherapeut

Ik ben Michelle, fysiotherapeut voor ouderen ook wel geriatriefysiotherapeut genoemd. Het is mijn missie om u te begeleiden om zolang mogelijk zelfstandig en met plezier te blijven wonen in uw eigen huis.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag maar ook op de andere dagen ben ik telefonisch en per mail bereikbaar. Op deze dagen ga ik er graag op uit met mijn gezin, wandelen of fietsen. Daarnaast vind ik het leuk om te koken voor familie en vrienden.

Wordt opstaan uit uw stoel of lopen steeds moeilijker? Raakt uw evenwicht weleens verstoord of bent u bang om te vallen? Durft u niet meer te fietsen of wordt het doen van uw huishouden een probleem? Of wilt u hulp bij de keuze van een rollator of wandelstok? Ik help u graag!

De behandeling vindt plaats in uw eigen huis, in Schiedam of Vlaardingen. Een vertrouwde omgeving en de plek waar u het grootste deel van de dag bent. Zo kunnen we goed zien welke handelingen problemen opleveren en hoe we hierin verandering kunnen brengen. We kunnen daadwerkelijk oefenen waar u moeite mee heeft zoals bijvoorbeeld de drempel over stappen naar de gallerij. Zo kan ik meteen zien of er misschien aanpassingen of hulpmiddelen nodig zijn. Een ander voordeel is dat ik op deze manier ook uw partner of de thuiszorg gemakkelijk bij de behandeling kan betrekken.

Samen oefenen met lopen buitenshuis, traplopen of fietsen op uw eigen fiets zodat u zich weer zeker en veilig voelt behoort ook tot de mogelijkheden.

Prettig en veilig zelfstandig wonen. Als u tevreden bent, ben ik het ook en stap ik met een lach op mijn fiets!